Om företaget

Sedan Bensin & Oljeinstallationer AB, BOAB, bildades 1990 av Christer Lundberg har det hänt otroligt mycket inom drivmedelsindustrin. Miljöcertifieringar, miljödirektiv och skärpta säkerhetsregler är bara några exempel. Samtidigt är det mycket som är sig likt i vår bransch.

Hederligt hantverk, byggt på lång erfarenhet

Den gedigna kunskapen om att bygga, sanera och underhålla drivmedels- och tvättanläggningar är precis lika viktig idag som förr. Vi på BOAB förenar innovation och nyfikenhet med hederligt hantverk, byggt på lång erfarenhet.

Miljö, enkelhet och säkerhet är våra ledord

Att vi värnar om miljön är självklart för ett företag i vår bransch. Lika viktigt är det att arbetet som vi utför är säkert, såväl för vår personal som för våra kunder. Men enkelhet då? Vad menar vi med det?

Jo, att jobba med eller att anlita BOAB ska alltid vara enkelt. Oavsett vad du vill ha hjälp med av oss är det dina behov som vi utgår ifrån. Och genom vårt personliga engagemang ser vi varje projekt som unikt, vilket leder till en mycket hög kvalitet och service.

Enkelhet för oss handlar också om tillgänglighet. Vi är alltid lätta att nå när du behöver vägledning och inspiration. Vår kompetens finns alltid nära till hands.

Medlemskap och certifiering

BOAB är medlem i STOR
(Sveriges Tankrengörings och Saneringsföretags Riksförening) och SPT Association där också vårt arbetslag är certifierade enlig branschorganisationens krav – Arbete på drivmedelsanläggningar.

Vi är genom SWEDAC ett ackrediterat kontrollorgan.

Vi finns etablerade i Kinna i Marks kommun samt i Stockholm

Vi finns på Näs industriområde i Kinna i Marks kommun i Västra Götaland. Här har vi kontor, konferensanläggning och lager. BOAB finns numera också i Stockholm.

Genom vår filial i Norsborg kan vi nu hjälpa ännu fler kunder med drivmedelsarbeten, ett behov som funnits under många år.

 

Vi är ackrediterat kontrollorgan för kontroll av cisterner.