Kontakta oss på tel: 0320-309 50

Om företaget

Sedan Bensin & Oljeinstallationer AB, BOAB, bildades 1990 av Christer Lundberg har det hänt otroligt mycket inom drivmedelsindustrin. Miljöcertifieringar, miljödirektiv och skärpta säkerhetsregler är bara några exempel. Samtidigt är det mycket som är sig likt i vår bransch.

Hederligt hantverk, byggt på lång erfarenhet

Den gedigna kunskapen om att bygga, sanera och underhålla drivmedels- och tvättanläggningar är precis lika viktig idag som förr. Vi på BOAB förenar innovation och nyfikenhet med hederligt hantverk, byggt på lång erfarenhet.

Miljö, enkelhet och säkerhet är våra ledord

Att vi värnar om miljön är självklart för ett företag i vår bransch. Lika viktigt är det att arbetet som vi utför är säkert, såväl för vår personal som för våra kunder. Men enkelhet då? Vad menar vi med det?

Jo, att jobba med eller att anlita BOAB ska alltid vara enkelt. Oavsett vad du vill ha hjälp med av oss är det dina behov som vi utgår ifrån. Och genom vårt personliga engagemang ser vi varje projekt som unikt, vilket leder till en mycket hög kvalitet och service.

Vår kompetens finns alltid nära till hands

BOAB ägs sedan 2019 av Marcus Tallkvist & Melina Lundberg.

Medlemskap och certifiering

BOAB är medlem i STOR (Sveriges Tankrengörings och Saneringsföretags Riksförening) och SPT Association där också vårt arbetslag är certifierade enlig branschorganisationens krav.

Vi är genom SWEDAC ett ackrediterat kontrollorgan enligt MSBSS2018:3 samt NFS2021:10 sekundära skydd.

Vi finns etablerade i Kinna i Marks kommun men arbetar i hela landet

På Näs industriområde i Kinna – Västra Götaland har vi kontor, lager och konferensanläggning.

stor
spt
Boab