Kontakta oss på tel: 0320-309 50

Vi utför specialarbeten med oljeavskiljare

Vi utför specialarbeten med oljeavskiljare

Reningsverk och oljeavskiljare

Vi på BOAB kan erbjuda en totalentreprenad när det rör sig om oljeavskiljare och reningsverk. Det har hänt mycket i branschen sedan företaget startades år 1990 bland annat i form av skärpta säkerhetsregler, miljödirektiv och certifieringar. Det är en självklarhet för oss att följa med i utvecklingen både för vår egen och våra kunders skull.

I vårt team finns enorm kompetens och kunskap kring specialarbeten med oljeavskiljare och det är både en trygghet och kvalitetssäkring. Vi utför nedgrävning av cisterner, byte och installation av pumpar, renovering och byggnationer av tvätthallar samt installation av oljeavskiljare och reningsverk. När ni vänder er till oss kan vi ta ansvar för hela processen från markarbete till färdig installation och dessutom hjälper vi till med sanering av förorenad mark.

Vi är måna om att det ska kännas enkelt och tryggt att anlita oss och det innebär lösningsorienterad kommunikation, hög kvalitet och god service genom hela processen. Ni kan få hjälp med att lägga ner cisterner i alla olika storlekar för vi samarbetar med landets ledande företag inom oljeavskiljare och reningsverk, det gör att vi kan anpassa lösningar efter just er anläggning.

oljeavskiljare

Oljeavskiljare och offert för projektet

Vi arbetar med kvalitetsprodukter från Alo och Meab då det är viktigt för oss att erbjuda våra kunder det bästa på marknaden. För reningsverk och oljeavskiljare kan man önska offert och självklart förstår vi att ni vill samla in nödvändig information innan ni tar några beslut.

Vi erbjuder kostnadsfri offert och värnar om att ge snabb återkoppling på frågor och funderingar. Det finns lång erfarenhet på företaget av just specialarbeten med oljeavskiljare, men för oss är det också viktigt att ni som kund känner vårt genuina engagemang i varje möte och uppdrag.

BOAB är medlem i STOR vilket står för Sveriges Tankrengörings och Saneringsföretags Riksförening och även i SPT Association som innebär att hela vårt team är certifierade för arbete på drivmedelsanläggningar. När ni har en anläggning som behöver kontrolleras så att det uppfyller de krav som ställs på reningsverk och oljeavskiljare så är vi genom SWEDAC ett ackrediterat kontrollorgan.

Använd gärna vår expertis för vägledning och inspiration och tveka inte att kontakta oss kring frågor. Vare sig det handlar om att bygga biltvätt, installera reningsverk eller oljeavskiljare och offert för de tjänster ni önskar hjälp med.